سید مجید حسینی گفت: تهیه و آمادهسازی کلیپهای کوتاه از زحمات و تلاشهای واحدهای مختلف، موشنگرافیکهای آموزشی، انتشار محتواهای آموزشی در فضای مجازی و نصب بنرهای اطلاعرسانی در خصوص پیامهای بهداشتی، معرفی مراکز منتخب کووید 19 و ... در سایزهای مختلف در سطح شهرستانهای تحت پوشش دانشگاه گوشهای اقدامات انجامشده مدیریت روابط عمومی و بینالملل دانشگاه در این مدت بوده است.
مدیر روابط عمومی و بینالملل دانشگاه تأکید کرد: اطلاعرسانی سریع و مناسب در چرخه مدیریت بحران در اولویت است و شایعات همیشه در زمان بحرانها مشکلآفرین است و اخباری که در سایت، کانال و گروههای مجازی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر درج میشود، مورد تائید است و باید از انتشار اخبار کذب خودداری کنیم.
وی با اشاره به تعیین یک سخنگو در حوزه اطلاعرسانی، بیان کرد: ضروری است یک نفر بهعنوان سخنگوی دانشگاه تعیین شود تا در ارتباط با روابط عمومی، اخبار صحیح را به اطلاع مخاطبین برساند.
حسینی تأکید کرد: تهیه یک تفاهمنامه در خصوص سلامت روان با سازمانهای همکار جهت جلوگیری از چندگانی در مدیریت بحران لازم است تا از ظرفیتهای روانپزشکی و روانشناسی دانشگاه جهت آرامشبخشی بعد از وقوع بحران استفاده شود.
در این کارگروه مدیر روابط عمومی و بینالملل دانشگاه، مدیر گروه سلامت روان، مدیر گروه آموزش سلامت، نماینده کارگروه درمان، نماینده کارگروه غذا و دارو، نماینده اورژانس و دبیر کمیته عضو هستند.
انتهای پیام/ س.م 1021
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید