روابط.عمومی

17 امرداد 1400
پیام تبریک مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر به مناسب روز خبرنگار
مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز خبرنگار را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت.

27 ارديبهشت 1400
به مناسبت روز روابط عمومی صورت گرفت؛ تقدیر مدیرکل روابط عمومی استانداری بوشهر از مدیریت روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر
مدیرکل روابط عمومی استانداری بوشهر گفت: تلاش‌ها و زحمات ارزشمند مدیریت روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در دوران شیوع کرونا شایسته تقدیر است.

27 ارديبهشت 1400
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز ارتباطات و روابط عمومی را به فعالان این عرصه در حوزه سلامت استان تبریک گفت.

22 شهريور 1399
افتخاری دیگر از کارشناس روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در جشنواره کشوری
کارشناس روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بار دیگر در جشنواره ملی فیلم کوتاه صد ثانیه‌ای خوش درخشید.

31 ارديبهشت 1399
توسط استاندار بوشهر صورت گرفت؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد
به مناسبت هفته روابط عمومی و ارتباطات، روابط عمومی‌های برتر دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد.

27 ارديبهشت 1399
پیام تبریک مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و هفته روابط عمومی خطاب به مدیران، کارشناسان، فعالان عرصه روابط عمومی و اصحاب رسانه استان و حوزه سلامت پیام تبریکی صادر کرد.

27 ارديبهشت 1399
پیام تبریک رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ارتباطات و هفته روابط عمومی
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی فرارسیدن روز جهانی ارتباطات و هفته روابط عمومی را به فعالان این عرصه در حوزه سلامت استان تبریک گفت.

19 آبان 1398
در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقام سوم را کسب کرد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پانزدهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی‌ها، مقام سوم از بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کرد.