مجید.حسینی

17 امرداد 1400
پیام تبریک مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر به مناسب روز خبرنگار
مدیر روابط عمومی و بین الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر در پیامی روز خبرنگار را به فعالان عرصه رسانه تبریک گفت.

31 ارديبهشت 1399
توسط استاندار بوشهر صورت گرفت؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد
به مناسبت هفته روابط عمومی و ارتباطات، روابط عمومی‌های برتر دستگاه‌های اجرایی استان بوشهر از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان روابط عمومی برتر استان تجلیل شد.

27 ارديبهشت 1399
پیام تبریک مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت روز ارتباطات و روابط عمومی
مدیر روابط عمومی و بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ارتباطات و هفته روابط عمومی خطاب به مدیران، کارشناسان، فعالان عرصه روابط عمومی و اصحاب رسانه استان و حوزه سلامت پیام تبریکی صادر کرد.

19 آبان 1398
در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور؛ روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مقام سوم را کسب کرد
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در پانزدهمین دوره سمپوزیوم بین‌المللی روابط عمومی‌ها، مقام سوم از بین دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور را کسب کرد.